Home Культура Особлива зима: на Житомирщині створили неймовірну локацію в історичному замку

Особлива зима: на Житомирщині створили неймовірну локацію в історичному замку

1134

25 грудня у Звягельському замку відкрили новорічні-різдвяні інсталяції. На першому поверсі замку з новорічних іграшок та ялинкових прикрас облаштували фотолокацію. Крім того, можна не тільки пофотографуватися в історичному серці області, але і поринути в атмосферу 16 століття.

Про це у коментарі Першому житомирському розповіла директорка туристичного центру Аліна Томаш:

25 грудня на першому поверсі в нижній частині Звягельського замку відкрили новорічну інсталяцію. Загалом сам замок складається з двох частин нижньої частини та вежі. Наша фотозона створена з ялинки. Новорічне дерево хотіли порубати на дрова, але ми його забрали та використали в фотозоні. Новорічні прикраси взяли з минулих років. Також новорічною прикрасою – дзвоном прикрасили назву міста Звягель. Сама вежа освітлюється гірляндами”.

До нової фотозони в історичному замку в перший день відкриття прийшло багато містян.

“В день відкриття до нас завітала значна кількість відвідувачів, дуже багато сімей з маленькими дітками та молодь. Сама локація викликає велику зацікавленість в людей. Крім того, відвідувачі можуть піднятися на саму вежу замку, яка теж прикрашена новорічними вогнями“, – акцентує Аліна Томаш.

Також 30 грудня біля Звягельського замку планують провести святкові заходи для дітей та дорослих.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here