Головна Цікаво Всесвітній день шоколаду: як вибрати якісний та який купувати діабетикам

Всесвітній день шоколаду: як вибрати якісний та який купувати діабетикам

960
0

Не просто солодощі та «гормон щастя» – шоколад буває корисним для здоров’я і дієтичним. 

У Всесвітній день шоколаду «Перший житомирський» завітав туди, де є чорний, білий, молочний, дієтичний, із сіллю, перцем, усіма можливими горіхами та іншими смаколиками шоколад та поспілкувався із тими, хто знає про нього більше, ніж поціновувач.

Власниця Львівської майстерні шоколаду Людмила Зубко розповіла, як вибрати шоколад, їсти без шкоди для зодоров‘я та фігури:

“Краще з’їсти одну якісну цукерку, ніж кілограм тих, у якості яких Ви не впевнені. Завжди треба зважати на склад шоколаду, особливо, якщо обираєте дітям. Дітям краще взагалі обирати молочний шоколад, де найменше хімії”.

Дітям Людмила Зубко рекомендує готувати з шоколаду какао:

«Випити горнятко какао дитині – це не просто смачно, а корисно».

Шоколад можна їсти і тим, хто хворіє діабетом, і тим, хто слідкує за фігурою. За словами Людмили Зубко, у таких випадках можна ласувати дієтичним шоколадом без цукру. Цей шоколад ваговий.

Власниця Львівської майстерні шоколаду розповідає, як приготувати вдома смачний гарячий напій:

«Беремо будь-який шоколад (який подобається), розтоплюємо на водяній бані і додаємо гаряче молоко. Також можна додати фрукти. Такий простий рецепт витонченого напою».

Житомиряни найчастіше купують цукерки «Кайзервальд», де чотири види горішків в білому шоколаді з червоним какао. 

Сьогодні шоколад вживають не тільки, як солодощі до кави, а й додають як таємний інгредієнт до салатів, не лише солодких.

ЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here