Home Відпочинок Галкін і компанії лишили після себе гори сміттяу Денишах. ФОТО

Галкін і компанії лишили після себе гори сміттяу Денишах. ФОТО

308

Житомирські сайти облетіла новина – на скеледромі в Денишах знімають епізод фільму «Все могут короли» з Максимом Галкіним. Обговорювали де жив і що їв головний «герой», що завдяки фільму прославлять наш край… Але підсумок кількаденних зйомок виявився банально простим: «королі» залишили по собі гори сміття, пише Микола Костриця, голова ЖОМГО «Центр розвитку туризму».

«Нехай місцеві розберуть на матеріали дерев’яний брус, а що робити з кубометрами розтрощеного і розкиданого пінопласту, якій ніколи не перегниє, з шурупами, цвяхами та іншими брудом, розкиданим там, де займаються альпінізмом і скелелазінням сотні туристів?»

Звичайно справжні шанувальники природи і просто туристи приберуть скеледром в Денишах, адже це місце для них є другим домом, а Галкін і Ко отримали свої гонорари і поїхали геть, бо «не королевское это дело» прибирати за собою!», переконаний Костриця.

У знак протесту він пропонує всім прихильникам російського «короля» ігнорувати його творчі здобутки, заборонити в’їзд у Житомирську область та вимагати частину гонорарів на ліквідацію екологічних збитків.

«Тих, кому дійсно не байдужі краса і велич Денишів, пропоную приєднатись до генерального прибирання і насолодитись останніми моментами цьогорічної золотої осені!».

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here