Home Війна Білорусія оголосила про початок перевірки бойової готовності своєї армії

Білорусія оголосила про початок перевірки бойової готовності своєї армії

214

6 грудня на території білоруської держави почалися заняття з бойової готовності. Будуть проводити комплесні тренування з усіма категоріями військовослужбовців, піздроздіями та військовми частинами.  

Про це повідомляє пресслужба Міноборони.

“У Збройних Силах розпочалися планові заняття з бойової готовності. Заходи проводяться відповідно до плану підготовки за призначенням після чергового призову на військову службу та освоєння новим поповненням програми початкової військової підготовки”, – йдеться у повідомленні.

За інформацією від міністерства, вони проведуть комплексні тренування з усіма категоріями військовослужбовців, підрозділами, військовими частинами, з’єднаннями та органами військового управління.

Основна ціль цих заходів – підтримати бойову та мобілізаційну готовність на “необхідному рівні”. Також вони хочуть підвищити злагодженість органів військового управління, вдосконалити практичні навички командирів та навчити особовий склад діяти у різних умовах.

Варто зауважити, що у Генеральному штабі ЗС України 5 грудня, повідомили, що у Білорусі продовжили строк перевірки бойової готовності збройних сил.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here