Home Війна Гвардія наступу: у Житомирі шукають добровольців до нової військової бригади

Гвардія наступу: у Житомирі шукають добровольців до нової військової бригади

268

Сьогодні, 03 лютого оголосили про початок набору до військових бригад – Гвардія наступу.  Навчатимуть  вмотивованих добровольців бійці, які брали участь у боях за Харківщину та Київщину.

Про це розповів голова ОВА Віталій Бунечко:

Саме вони стануть однією з надзвичайно важливих складових вирішального для нашої Держави контрнаступу, що дозволить остаточно вигнати окупантів з української землі”, — зазначив Віталій Бунечко.

Кожна бригада матиме власну назву та покликання, серед яких: «Сталевий кордон», «Червона калина», «Лють», «Рубіж», «Спартан», «Кара-Даг», «Буревій» та «Азов».

Нові бригади формуються на базі підрозділів Міністерства внутрішніх справ України – Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби.

Увійти до цих бригад зможуть лише вмотивовані добровольці, які будуть навчатися новітнім методам бою в еліти українського війська – героїв битв під Бахмутом та Гостомелем, оборони Азовсталі, тих, хто відстояв та звільнив Київщину, Харківщину, Херсонщину.

Щоб потрапити до лав нових бригад, можна зателефонувати за номером 080 010 00 20, або заповнити анкету на сайті storm.mvs.gov.ua. Також підписуйтесь на офіційний Телеграм-канал https://t.me/gvardiyanastup, щоб дізнатися першим про набір до бригад.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here