Home Війна Ігор Гундич передав бійцям 95 бригади автомобіль

Ігор Гундич передав бійцям 95 бригади автомобіль

1682

Ігор Гундич із волонтерським штабом «Українська команда» під час чергової поїздки на передову передав бійцям 95 бригади автомобіль, наповнений смаколиками потрібними для воїнів тактичними режима.

Також бійці з 1-ї самохідної артилерійської батареї 95-ї ОДШБр отримали інверторний генератор, харчі й засоби гігієни, тактичні рюкзаки, сумку для надання першої медичної допомоги, тактичні черевики, маскувальні костюми, термобілизну, шапки, шкарпетки, самонагрівні грілки та турнікети.

«Дякую за допомогу у придбані автомобіля підприємцю Михайлу Розводовському. Дякую нашим друзям з Нідерландів Cor-Katja Ploeg-Vinogradskaya за генератор й харчові продукти. Разом ми сила!

Ну а натомість отримав крутий подарунок – прапор бригади з підписами захисників. Пишаюся. Дякую! Ще раз переконався – з такими чоловіками й жінками перемога за нами!», – сказав Ігор Гундич.

Нагадаємо, минулого тижня волонтерський штаб «Українська команда» передав бійцям 77-ї бригади генератори та медикаменти, а медичним закладам Житомира – ліки, продукти харчування та французькі сири.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here