Home Війна Коростень, Овруч, Малин – вечірні обстріли 6 березня

Коростень, Овруч, Малин – вечірні обстріли 6 березня

1800

Увечері 6 березня російські окупанти обстріляли міста Коростень, Овруч та Малин на Житомирщині. Близько 21 год. там були вибухи.

Деталі повідомив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко:

«6 березня близько 21:00 були нанесені авіаудари по м. Коростень, м. Овруч та м. Малин Коростенського району, внаслідок чого:

– м. Малин – зруйновано двоповерхову будівлю Військкомату, знищено 3 легкових автомобіля. Попередньо загинула 1 особа та постраждало 3 особи. Вибуховою хвилею пошкоджено вікна 13 ДПРЧ (знаходиться 100 м від Військкомату), жертв та постраждалих від особового складу немає. 

– м. Овруч – зруйновано двоповерхову будівлю центру зайнятості та вибуховою хвилею пошкоджено вікна в трьох п’ятиповерхових багатоквартирних житлових будинках. Попередньо постраждала 1 особа. Від ДСНС залучено 11 осіб та 2 од. техніки.

– м. Коростень – пошкоджено вікна в будівлі ЗОШ №2. Попередньо постраждала 1 особа. Від ДСНС залучено 3 особи та 1 од. техніки».

Нагадаємо, внаслідок нічних бомбардувань у дворічного хлопчика в Коростені відірвало ноги – дитині можна допомогти з протезами.

Читайте також: Російський солдат здався в полон, бо так попросила дівчина з Бердичева

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here