Home Війна «Кинули, як сліпих кошенят», – зрадник України скаржиться матері

«Кинули, як сліпих кошенят», – зрадник України скаржиться матері

1607

Зрадники української армії повертаються на війну в складі російських військ

СБУ в Житомирській області затримало зрадника, який повернувся в Україну в складі російських військ. Він майор заступник командира батальйону, громадянин України. У 2014 році під час анексії Криму, будучи військовослужбовцем, перейшов на бік ворога.

СБУ опублікувало відео, де полонений у телефонній розмові з матір’ю розповів, що їх кинули на війну, як сліпих кошенят і не розповідали правду про мету цього наступу.

«Нас кинули сюди, як сліпих кошенят. Тут українці зустрічають нас градами і танками. Ми зайшли, як фашисти і нацисти. Нам сказали, що ми просто заїдемо та допоможемо, бо населення хоче змінити владу і не можуть самі це зробити», – скаржиться матері окупант.

«Нам зовсім інше говорять. Ми шоковані правдою», – говорить мати. 

«Тут люди живуть своїм життям. Новини не слухай!  Школи, міста, обстрілюють. Селяни виходять з голими руками зупиняють техніку, або з вилами. Нам не говорили про те, що будуть бойові дії. Ми знали лише, що маємо з мотивувати місцевих своєю присутністю», – акцентує загарбник.  

Окупант зрадив присязі та вступив на військову службу до збройних сил РФ.

У березні 2014 отримав паспорт громадянина РФ, а у 2020 році його удостоїли звання ветерана бойових дій. Тепер йому доведеться відповідати не тільки за війну, а й за зраду України в 2014.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here