Home Війна “Мені різниці немає, як палити ворога”: військовий з 95-тки про службу

“Мені різниці немає, як палити ворога”: військовий з 95-тки про службу

156

Денис до повномасштабного мав свій авторемонтний салон. Вже тоді він знав, що вступить до лав ЗСУ. Зараз військовий коригує артилерію.

Як розповіли в бригаді, завдання Дениса – зосереджувати артилерійський підрозділ для ведення вогню.  

«Я за професією інженер, тому з бусоллю дуже швидко розібрався. Я знав, що піду в армію, мене чекав тут мій товариш-артилерист. Тому я заздалегідь підготувався, почитав літературу, щоб швидше потрапити на фронт і працювати», – згадує Денис.

Його завдання швидко надавати кутомір хлопцям, щоб вони влучно працювали по окупантах.

«Бусоль це як першоджерело. Вона визначає куди ми будемо стріляти. Моє основне завдання оперативно надавати кутомір хлопцям, щоб вони влучно відпрацювали по окупантах. Завжди приємно знати, що наша робота принесла гарний результат, значить ми ще трошки стали ближчими до Перемоги».

Спершу Денис працював в реактивному підрозділи, тепер з гаубицею Д-30.

«Мені різниці немає як палити ворога. Що там я наводив на ціль, що тут це роблю. Коли перевівся в теперішній підрозділ, швидко зі всіма спрацювалися. Спільне бажання скоріше звільнити країну від окупантів найкраще згуртовую людей. Ми тут як сім’я – один за одного. Тільки так можна вистояти хоч би які важкі випробування не випадали на нашу долю», – стверджує Денис.

Наразі, військовий мріє швидше перемогти ворога та повернутися додому.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here