Home Війна На потреби ЗСУ передадуть спецконфіскат – чотири позашляховики

На потреби ЗСУ передадуть спецконфіскат – чотири позашляховики

205

  Нашим Збройним Силам України передадуть 4 позашляховики вартістю 560 тис.грн. Автомобілі вилучили в 54-річного житомирянина, який продавав гуманітарку.

Про це пише Житомирська обласна прокуратура:

За ініціативи прокурорів Житомирщини ЗСУ передадуть спецконфіскат – чотири позашляховики вартістю 560 тис. грн. А продавця гуманітарки засуджено до 5 років позбавлення волі Прокурори Житомирської обласної прокуратури, у період воєнного стану та протистояння українських військових країні-агресору, спрямовують зусилля, у межах чинного законодавства, на реалізацію можливостей щодо вирішення потреб ЗСУ”, – йдеться в повідомленні.

54-річний житомирянин протягом червня -серпня минулого року продав автомобілів, які приходили як гуманітарна допомога.

Прокурор у суді довів, що 54-річний житомирянин протягом червня – серпня минулого року цинічно заробляв на продажу автомобілів, поставлених як гуманітарна допомога військовим.Обвинувачений, будучи причетним до благодійного фонду, надавав водіям від імені цього фонду листи для митного посту, у яких зазначалося, що запланований для ввезення транспорт є гуманітарною допомогою, яку потребують ЗСУ“, – додають у прокуратурі.

Відповідно, автомобілі розмитнювали на пільгових умовах.Однак замість того, щоб передати транспорт військовим формуванням, «благодійник» автомобілі продавав, а гроші привласнював. За продаж чотирьох позашляховиків він отримав 560 тис. грн. З цією сумою у серпні минулого року його затримали правоохоронці.Свою вину чоловік визнав.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here