Home Війна На Житомирщині поліцейські зробили оперативну закупку амфетаміну: продавцем виявився колишній патрульний

На Житомирщині поліцейські зробили оперативну закупку амфетаміну: продавцем виявився колишній патрульний

494

У Бердичеві колишній патрульний організував схему з виготовлення та збуту амфетаміну на території Житомирської області.

Навіть під час війни група безперешкодно перевозила психотропи через блокпости – патрульний обізнаний із методами роботи правоохоронців. Він представлявся діючим поліцейським.

Поліція провела оперативну закупку в учасників угруповання – експертиза показала, що придбане – амфетамін. 

“29-річний чоловік – у минулому патрульний поліцейський, якого у 2020 році було звільнено з лав поліції, перейшов на інший бік закону та організував наркобізнес. До кримінальних оборудок  фігурант залучив п’ятьох мешканців області віком від 27-ми до 43-х років. Спільники збували товар клієнтам оптовими та роздрібними партіями, також реалізовували заборонене у місця позбавлення волі.

Лабораторію з виготовлення амфетаміну зловмисники обладнали у підвалі будинку, сировину замовляли через мережу Інтернет та отримували поштовим зв’язком”, – повідомили правоохоронці.

Обшуки в фігурантів справи проводили за фізичної підтримки бійців поліції особливого призначення. Під час обшуків вилучили прекурсори та амфетамін, обладнання для виготовлення психотропів, лікарські нарковмісні препарати, гроші, мобільні телефони, набої різного калібру, банківські картки.

Організатора наркоугруповання та його 43-річного спільника  вже затримано в процесуальному порядку та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here