Home Війна На Житомирщині попрощалися з Героями

На Житомирщині попрощалися з Героями

723

Із трьома Героями прощалися у Черняхівській громаді упродовж 12-13 квітня.

Про це повідомила Житомирська обласна рада.

Петру Артемчуку було лише 25. Він із багатодітної родини, де виховувалося четверо дітей. З дитинства допомагав матері по господарству. Проходив службу в Національній гвардії України. Служив у Львівський області. Був у зоні АТО та ООС. Повернувся додому, будував плани на майбутнє. Мріяв створити сім’ю. Але ранок 24 лютого перекреслив усі ці плани. Із першого дня війни Петро пішов захищати Батьківщину. Хлопець загинув на полі бою.

Володимир Усенко – житель с. Росівка. Йому було 48. Пішов боронити землю від рашиських окупантів у перший день війни – 24 лютого.

Його двоє дорослих синів – теж воїни ЗСУ. Не міг не піти : його двоє дорослих синів Владислав і Віталій – воїни Збройних сил України. Герой захищав Батьківщину до останнього подиху.

Сергій Дем’янчук – юрист за освітою, працював менеджером. Йому було 36. У Бучі був будівельником під час зведення приміщення «Епіцентру». Коли почалася війна, намагався звідти виїхати. Але не зміг. Після звільнення Бучі тіло Сергія знайшли в лісопосадці. Орда зняла з нього кросівки, курточку, позабирала речі.

Світла пам’ять Героям.

Прощання з Петром Артемчуком. Фото: Алесандра Осадчука
Володимир Усенко
Сергій Дем’янчук

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here