Home Війна Наркотики, тепловізори та протитанкова зброя: на Житомирщині викрили групу осіб

Наркотики, тепловізори та протитанкова зброя: на Житомирщині викрили групу осіб

650

Два кулемети, протитанкову рушницю, гвинтівку, револьвери, до десятка гранат різного маркування, кілька сотень патронів різного калібру, підривачі, близько 10 кг пороху, 240 електричних детонаторів, шашки тротилу, пластид, прилади нічного бачення та наркотики вилучили під час обшуків у групи осіб на Житомирщині.

Поліцейські провели 15 обшуків у будинках, гаражах та земельних ділянках чотирьох фігурантів справи у Житомирі, Малинський громаді та смт Городок.

«Поліцейські затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України двох 29-річних жителів смт. Городка та м. Житомира.

Один з чоловіків раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності за причетність до незаконного обігу зброї та хуліганство.

Наразі слідчі Слідчого управління ГУНП в Житомирській області призначають експертні дослідження всього вилученого, за результатами яких прийматиметься рішення щодо остаточної кваліфікації події», – повідомили в поліції.

Двох осіб затримали. Слідчі дії тривали у приватних будинках, на земельних ділянках, у гаражах та транспортних засобах.

Слідчі дії проводились у рамках досудового розслідування, в ході якого встановлено причетність групи осіб до незаконного поводження зі зброєю, боєприпасами та вибухівкою. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here