Home Війна Новий наступ росії може бути 24 лютого

Новий наступ росії може бути 24 лютого

109

Росіни можуть спробувати ще раз напасти 24 лютого. Росія мобілізувала близько мільона чи півмільойна громадян.

Про це пише Міністерство оборони України:

Міністр оборони України Олексій Резніков закликав країни НАТО надати Україні більше озброєння через високу ймовірність повторного наступу рф.

 Ми не можемо втрачати ініціативу… Думаємо, що, враховуючи те, що вони живуть символізмом, вони можуть щось спробувати навколо 24 лютого, – сказав Міністр в інтерв’ю французькому каналу BFMTV , допустивши, що напрямками нового наступу можливо стануть південь та схід.

Міністр зазначив, що Україна не недооцінює свого ворога, оскільки росія, можливо, мобілізувала близько пів мільйона громадян.

💬 Офіційно заявляли про 300 тисяч, але коли ми бачимо війська на кордонах, то, за нашими оцінками, це значно більше... Ми говоримо нашим партнерам, що ми теж повинні бути готові якнайшвидше. Тому потрібна зброя для стримування ворога, адже все на війні вирішує ініціатива.

Міністр також наголосив на необхідності швидкого оснащення України «повітряними засобами» та закликав розпочати навчання українських пілотів на літаках, які, ймовірно, постачатимуть країни-союзниці.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here