Home Війна Овруч щодня під обстрілами: за місяць війни окупанти зруйнували 400 квартир та...

Овруч щодня під обстрілами: за місяць війни окупанти зруйнували 400 квартир та 60 будинків

4563

Овруч — це перше прикордоне місто, і воно практично щодня обстрілюється окупантами.

23 березня у громаді зафіксували п’ять обстрілів, а на ранок 24 березня – ще три.

В ефірі “Житомирська хвиля” міський голова Овруча Іван Коруд розповів, що місто практично щодня зазнає ракетних обстрілів і авіаударів. Відновлювати щось поки немає можливості.

“Сьогодні обстріляли села Кирдани і Раківщина. У Раківщині двоє людей травмовані.

Ще одна проблема – це пожежі, які виникають внаслідок авіаударів та обстрілів. За минулу добу в нас було десять таких пожеж.

Загалом у нас понад 60 приватних будинків зруйновані від авіаударів і десь близько 400 квартир у багатоповерхових будинках. І тепер ось знову такий удар по селах Раківщина і Кирдани. Овруч російські війська не залишають у спокої, бо ми – прикордонна громада, прикордонне місто. І вони наносять удари щодоби. Ворог не дає можливості відновлювати роботу, більшість людей перебувають в укриттях. Проте попри це підприємці і продавці, які працюють частину дня – завдяки цьому люди мають можливість закупитися і запастися продуктами і необхідними речами“, – каже Іван Коруд. 

Він додає, що місто зараз потребує шиферу та шиферних цвяхів.

Нагадаємо, 24 березня російські окупанти обстріляли близько 20 житлових будинків, а також ліцей та будинок культури в Овруцькій громаді.

Овруцька громада після обстрілів 24 березня

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here