Home Війна Сухомлин у вечірньому відеозверненні: про ще не одну «Бучу», блок-пости та тварин...

Сухомлин у вечірньому відеозверненні: про ще не одну «Бучу», блок-пости та тварин у Харкові

837

Відновлення роботи більшої кількості громадського транспорту буде в Житомирі найближчими днями. Для цього спрощують проїзд через блок-пости.

Про це, а також про ситуацію у звільнених від окупантів регіонах, де українці побачать ще не одну «бучу», спробу врятувати тварин з екопарку розповів 5 квітня у вечірньому відеозверненні мер Сергій Сухомлин:

«У Житомирі було сьогодні спокійно і по-тихенько життя повертається в наше славетне місто. Бізнес повертається.

Сьогодні трошки блок-пости відсували, і на Богунії, і на Крошні для того, щоб міг ходити нормально тролейбус. І потрібно по-трохи виходити на роботу.

Дитячий садочок запрацював. За необхідності ще будемо відкривати в інших районах міста.

Завтра ще сім’ї наших військових  із дітьми від’їжджають у Відень. Це 40 осіб.

Сьогодні була така новина – в екопарку біля Харкова хочуть усипити тварин. Зв’язався, навіть хотів запропонувати допомогу, щоб вивезти. Але саме там зараз ідуть бойові дії. Вивезти не можливо, тому чекаємо.

Всі ми бачили, що було в Бучі. Це, дійсно, жах. Я думаю, що у нас попереду ще не одна Буча. Ті райони, які звільняють наші ЗСУ – це і Сумщина, і Чернігівщина – там, на жаль, буде ще багато-багато «буч».

Зрозуміло, що це трибунал. Вже сьогодні на інтернет-майданчиках з’являються оголошення про продаж українських товарів, які були вивезені цими мародерами з-під Києва, з інших міст України. Це жахливо – розуміти, що в тебе такі сусіди. Але цей полк, який стояв у Бучі і творив усі ці звірства, зараз знову буде заходити в Україну, вже на сході.

Я думаю, що путін, розуміючи, що свідки, що вони можуть давати покази, відправляє їх на утилізацію. Фактично він відправляє на утилізацію всіх, хто не має розуму в своїй країні. Дай бог, їх утилізуємо теж».

Нагадаємо, Сухомлин підписав рішення виконкому про продаж алкоголю.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here