Home Війна У Житомирі заступниця директора ліцею агітувала за Путіна

У Житомирі заступниця директора ліцею агітувала за Путіна

536

У Житомирі заступниця директора ліцею агітувала колег за РФ та Путіна прямо під час прибирання руїн розбомбленого росіянами закладу (ліцею №25) в центрі міста. Фанатка Путіна неодноразово заявляла про правильність дій російського президента.

Жінці повідомили про підозру. Про це повідомляє прокуратура та СБУ області:

“Заступниця директора одного з ліцеїв міста Житомира, у квітні 2022 року, перебуваючи біля зруйнованого ворожою авіабомбою ліцею, заявила своїм колегам, що у знищенні навчального закладу винна влада України, а не російський агресор. 

Колег, які прийшли прибирати руїни ліцею, підозрювана намагалася переконати у тому, що керівництво України спровокувало росіян, які проводять спецоперацію, вистрілити. Вона засуджувала дії української влади, стверджуючи, що потрібно було домовитися з росією та прийняти їхні умови”.

Заступниця з навчально-виховної роботи говорила, що російські військові «ведуть визвольну боротьбу проти націоналістичних рухів та діючої влади», і взагалі, «президент рф не віддавав наказу про повномасштабне військове вторгнення в Україну, ніякої збройної агресії з боку росіян в Україні немає, а Крим завжди належав росії».

Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваній запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here