Home Війна Відчував себе Захисником із дитинства: на війні загинув військовий з Бердичева

Відчував себе Захисником із дитинства: на війні загинув військовий з Бердичева

322

Костянтин Кравчук мріяв бути військовим з дитинства. Тому відразу після школи пішов навчатися на військову спеціальність. Закінчив Житомирський військовий інститут Корольова. І вже у 2014 став лейтенантом. Служив у Миколаєві. 7 березня пішов на війну з росією і загинув.

Про це повідомляє Бердичівська міська рада:

«Костянтин навчався у 5-й школі. Закінчивши навчання, вступив до Острозького обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою, після якого продовжив свій шлях Оборонця України у Житомирському військовому інституті ім. Корольова від Національного авіаційного університету. У 2014-му отримав звання лейтенанта. Службу проходив у Миколаєві. Брав участь у бойових діях. 7-го березня 2022-го був мобілізований на війну з росією».

29річний Костянтин завжди був енергійний та активний. Його мрія – захищати рідний народ.

«Здається, він відчував себе Захисником із самого дитинства… Завжди активний, енергійний, спортивний. Загалом – справжній чоловік із народження. Бердичівська громада оплакує Костянтина Кравчука – 29-річного Захисника України, геройськи загиблого у боротьбі з російськими агресорами», – додають у мерії.

Капітан Костянтин Кравчук залишався вірним обов’язку, присязі, своїй країні та своєму народові до останнього подиху.

Світла пам‘ять Герою!  

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here