Home Війна Війна забрала життя двох Героїв з Житомира

Війна забрала життя двох Героїв з Житомира

329

На війні загинуло двоє військових – Назарій Рустамов та Володимир Северенчук. Обидва загиблі захищали східні рубежі у складі АТО. Також військові пішли захищати рідну землю з перших днів путінського вторгнення.

Про це пише Житомирська міська рада:

Назар Рустамов народився у селі Станішівка. Пішов навчатися після 9-го класу до Житомирського технологічного коледжу. Після закінчення навчального закладу військовий пішов на фронт та потрапив до 95-її бригади. Хлопець підписав контракт на три роки. Потім вчився у Херсоні. Коли почалася війна загиблий пішов відразу не думаючи.Проте 15 листопада 2022-го героїчно загинув, захищаючи рідну землю.

З перших днів повномасштабної війни — на захисті Батьківщини. У складі 95-ї ОДШБ він бере участь у визволенні Макарова Київської області. Важка контузія. Після шпиталю продовжує захищати Україну на східних рубежах, брав участь у визволенні Харківщини”- пише міська рада.

Загиблий Володимир Северенчук житомирянин. Він закінчив 33 школу та ПТУ №15. Військовий теж воював у АТО. 

Упродовж 2015 — 2016 років Володимир Володимирович захищав східні рубежі України у складі сил АТО.З початку повномасштабної агресії рф добровільно став на захист України.Помер 19 листопада 2022 від отриманих поранень”, – додають у міськраді. 

Вічна Слава Героям!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here