Home Війна Військовий медик із 30-ки: я не Арестович, але можу всіх заспокоїти

Військовий медик із 30-ки: я не Арестович, але можу всіх заспокоїти

679

Володимир у мирному житті працював завідуючим відділенням інтенсивної терапії та реанімації Баранівської районної лікарні. Проте, коли путін напав на Україну, пішов на війну – служити медиком. Відтер він надає допомогу нашим захисникам та навіть противнику. 

Про це повідомляє 30 окрема механізована бригада імені Костянтина Острозького.

Володимир Онуфрієвич за фахом лікар-анестезіолог. Сьогодні ж він – начальник лікувально-евакуаційного відділення в 30 ОМБр і в своїх повних 55 років вправно демонструє свій вишкіл.

«Я не Арестович, але можу вас всіх заспокоїти. Будьте певні, що тут зібралися максимально вмотивовані люди. Нема тих, хто працює в півсили. Ми всі викладаємося на повну при виконанні поставлених задач».

Нещодавно лікарю довелося надавати допомогу противнику. Адже на війні немає поняття свій чи чужий. 

«Війна – це смерть, горе , біда… Дійсно, вчора довелося надавати медичну допомогу представникам армії ДНР. Після бою знайшли солдата противника в стані шоку з проникаючим поранення органів черевної порожнини. В таких екстремальних умовах не ділиш на «свій/чужий». В даний момент, це людина яка може надати певну інформацію, щоб наші мінометники поклали міни «туди, куди потрібно»; істота, яку зможемо виміняти на нашого героя з України», – розповідає Володимир.

У військового медика троє синів і всі захисники України. Тому і він пішов, аби діти пишалися своїм батьком.

«У мене троє синів. Всі троє захищають Батьківщину. Мають вік 36-ти, 33-х та 20-ти років. Наймолодший – курсант ще. Я маю надихати їх. Якщо тато може у свої роки, то і діти зможуть. Вони мають татком пишатися. Все, що мені треба сьогодні – це ранковий дзвінок зі словами: «Діти, як у вас там?», а мені відповіли «4.5.0., тату. Сподіваємося, у тебе теж»,- ділиться чоловік.

Захиснику хотілося б, щоб Європа і весь світ розуміли, що ціна перемоги дуже велика і ми платимо душами за власну землю та можливість бути розвиненою країною.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here