Home Війна Військовий з Житомирщини, який на передовій, шукає авто

Військовий з Житомирщини, який на передовій, шукає авто

404

Військовослужбовець з Овруча – Ярослав потребує авто. Не є важливим марка авто, головне, аби воно було робочим та могло їздити в польових умовах. 

Пост про це опублікував військовий у своєму інстаграмі.

“Я та мої хлопці потребують автомобіль, бо наша машина пішла в розпад. За останні дні згоріло п’ять джипів. Я гранатометник! Зараз на передовій позиції. Наша “іграшка” у повній комплектації важить 60 кілограмів і плюс БК.  В загальному ми на собі несемо близько 160 кілограмів. Це дуже тяжко, а нам треба бути мобільними. Тому нам потрібне авто. Головне завдання 4 на 4 та на механічній коробці передач. Можна будь-яку ниву, але потрібно, щоб вона була на ходу і був робочий двигун. Машина має бути підготовленою до бойових дій”, – розповів військовий. 

Для бійця хорошим варіантом буде пікап, адже такі авто мають багато переваг у боях.

“Звісно, пріоритетним є пікап, тому що у нього відкритий кузов. Це – багатофункціональна машина, на ній можна швидко вивести пораненого та обстріляти ворожі позиції. Ми більшість роботи робимо машинах, адже військова техніка гучна та помітна. Буду вдячний за допомогу, після отримання авто перед вами відзвітуюся”, – акцентував боєць. 

Реквізити для допомоги:

  • 4149 4378 6726 7955

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here