Home Війна Зеленський поїхав у Бахмут: президент відвідав поранених військових та нагородив орденами

Зеленський поїхав у Бахмут: президент відвідав поранених військових та нагородив орденами

205

Вчора, 22 березня, Володимир Зеленський  їздив у робочу поїздку в Донецьку область. Президент відвідав госпіталь,  де лікуються українські військові та захисники Бахмута. Глава держави нагородив військових державними нагодами та медалями.

Про це йдеться на сайті Офісу Президента:

Під час робочої поїздки в Донецьку область Президент України Володимир Зеленський відвідав госпіталь, у якому проходять лікування поранені українські військовослужбовці, зокрема захисники Бахмута. Президент поспілкувався з військовими і вручив їм державні нагороди. Захисників відзначено орденами «За мужність» ІІІ ступеня та медалями «За військову службу Україні”, – йдеться в повідомленні.

Президент подякував військовим за роботу та побажав швидкого одруження.

Дякую вам за захист України та бажаю швидкого одужання», – сказав Володимир Зеленський.

Президент вручив ордени Богдана Хмельницького ІІІ ступеня, княгині Ольги ІІІ ступеня та Данила Галицького представникам Медичних сил Збройних Сил України.

«Хочу подякувати за вашу фаховість, за вашу роботу. До перемоги треба зберегти життя багатьом людям, які захищають нашу державу. Ви захищаєте її на своєму фронті. Бажаю вам здоров’я і вдячний за те, що ви це здоров’я повертаєте хлопцям і дівчатам, які на фронті», – зазначив Володимир Зеленський.

Нагадаємо, що Зеленський у вечірньому зверненні 10 березня назвав ситуацію в Житомирі непростою, проте систему збалансували.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here