Home Війна Нам потрібно більше найсучаснішої та найпотужнішої зброї, – Кличко на зустрічі з...

Нам потрібно більше найсучаснішої та найпотужнішої зброї, – Кличко на зустрічі з Послом США Бріджит Брінк

457

Віталій Кличко зустрівся з Надзвичайним та Повноважним Послом США в Україні пані Бріджит Брінк та наголосив на необхідності збільшити постачання зброї для України. Про це Кличко заявив на своїй сторінці у Facebook.

«Зустрівся сьогодні з Надзвичайним та Повноважним Послом США в Україні пані Бріджит Брінк. Повернення Посольства США до Києва та призначення Бріджит Брінк на посаду Посла є важливим політичним сигналом про подальшу підтримку України. Наголосив на необхідності посилення тиску на агресора та посилення санкцій проти росії. А також акцентував на необхідності постачати Україні більше найсучаснішої та найпотужнішої зброї», – заявив Кличко. 

Він також подякував американському народові та Посольству США в Україні за надану Україні та Києву допомогу і підкреслив важливість єдності усіх демократичних сил.

«Вчорашня кривава атака на мирну Вінницю ще раз продемонструвала, що росія продовжує чинити геноцид мирного українського населення і не зупиниться в своєму варварстві. Тож тільки єдність позиції цивілізованого світу, тільки спільна і потужна підтримка допоможе нам перемогти російського агресора», – зазначив Кличко.

За його словами, Бріджит Брінк запевнила у намірах США і надалі підтримувати Україну, скільки це буде потрібно. Також мер Києва та Посол США обговорили ситуацію в Києві та в Україні, нагальні потреби та напрямки подальшої співпраці.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here