Home Війна Сухомлин про переговори з росіянами: надія маленька з‘явилася, але я не вірю...

Сухомлин про переговори з росіянами: надія маленька з‘явилася, але я не вірю цим щурам.

980

У вечірньому відеозверненні 29 березня мер Житомира розповів про свої враження від турецьких переговорів.

Він зазначив, що попри те, що надія з‘явилася, довіряти путіну не варто. Адже він використовує момент, щоб перегрупувати свої сили.

«У багатьох з‘явилася надія, що ця війна закінчиться. Я сам у перший момент відчув, дай бог, щоб все це було дійсно так. 

Так, там (у попередніх домовленостях, – ред.) є про вихід військ навколо Києва, зі сторони Житомира, чернігівської групировки. Але ми всі розуміємо, частина з них відходить для того, щоб завантажитися і перевести ці війська на схід, де перша головна задача путіна, щоб хоч якось зберегти своє лице, їм потрібно відвоювати і вийти на кордони так званих  «ДНР», «ЛНР». І це небезпека.

Вже більше місяця триває війна і іноді себе ловиш на тому, що всі втомилися і не можливо стільки часу бути просто на адреналіні і знаходити внутрішні резерви для того, щоб продовжувати. Дуже важливо не зламатися, працювати і робити те, що від кожного з нас потребує дана ситуація, і мати надію – на наші ЗСУ це в першу чергу, на наших політиків, президента, бо ми всі одна країна.

Тому надія маленька з‘явилася, але я не вірю цим щурам. Я не вірю путіну. Він поніс великі втрати, і головна його задача сьогодні – отримати якусь передишку для того, щоб перегрупувати (війська, – ред.) і нанести Україні новий удар.

Бо незалежна сильна Україна – це однозначно, смерть російській імперії. І цього путін не може допустити», – сказав Сухомлин.

Нагадаємо, попередньо сторони домовилися про міжнародні гарантії безпеки для України, 15 років – на «кримське питання», відведення російських військ за двома напрямками та вирішення питання Донбасу – між президентами.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here