Home Війна У Житомирі волонтерки роблять м’ясні вироби для військових

У Житомирі волонтерки роблять м’ясні вироби для військових

У Житомирі дві жінки займаються виготовленням м’ясних страв для військових. Ініціативу створила волонтерка Олена Козак, керівниця організації “Житомирські козачки”. Разом із нею працює її подруга, викладачка Лариса Силіна. Вони займаються виготовленням засушених джерок, кабаносів та в’ялених м’ясних продуктів у вакуумних упаковках.

Починаючи з моменту повномасштабного вторгнення, волонтерки готували борщі, зрази, голубці та інші страви для військових які перебували в Житомирі на лікуванні. Тільки влітку 2023 року вони вирішили офіційно заснувати громадську організацію “Житомирські козачки” і почали готувати все необхідне для наших захисників. Наразі вони вже відправили на фронт більше 500 кілограмів готового сушеного м’яса.

Детальніше про історію волонтерок дивіться у нашому відеоматеріалі.

Підтримати волонтерок донатом, продуктами та іншим необхідним можна на сторінці Олени у фейсбук за посиланням.