Як приготувати новорічні капкейки: секрети від кондитерки

Як зробити капкейки пухкими та ідеальними

Капкейки — це не тільки смачний, але й святково красивий десерт. У нашій новій рубриці кондитерка Олександра Ільченко ділиться секретами приготування ідеальних новорічних капкейків.

Щоб ваш капкейк був бездоганним, дотримуйтеся кількох простих правил:

  • Усі інгредієнти повинні бути кімнатної температури.
  • Не перемішуйте тісто надто довго, щоб випічка не стала щільною.
  • Наносьте крем лише на повністю охолоджені капкейки.

Лайфхаки від професіонала

Олександра Ільченко у відео детально розповідає про правильне приготування капкейків, ділиться лайфхаками та показує, як прикрасити десерт. Дотримуючись її порад, ви зможете приготувати кейки так, щоб вони виглядали, наче з кондитерської вітрини.

Дивіться повний рецепт та корисні поради у відео.

Нагадаємо, що нещодавно ми поспілкувались з Олександрою Ільченко. Жінка розповіла нам про свою історію того, як кондитерство стало справою її життя. Щоб дізнатись більше, дивіться: “Кондитерка Олександра Ільченко: історія солодкого хобі”.