Home Здоров'я За тиждень у Житомирській області на Covid захворіли 816 осіб

За тиждень у Житомирській області на Covid захворіли 816 осіб

625

816 осіб захворіли на коронавірус у Житомирській області минулого тижня в період із 29 серпня по 4 вересня. Захворюваність зросла на 41%. Госпіталізували 122 особи. Одна людина померла.

Про це повідомляє лабораторний центр:

“За звітний тиждень (29.08.2022-04.09.2022) зареєстровано 816 випадків захворювання, показник 67,9 на 100 тис. населення. За звітний тиждень відбулось зростання  на 41%. Щотижня збільшується кількість зразків біоматеріалу, що доставляється до вірусологічної лабораторії обласного центру для проведення ПЛР-досліджень та підтвердження діагнозу. Показник позитивних результатів ПЛР-досліджень за минулий тиждень залишається досить високим (48%).Зростання кількості позитивних результатів також свідчить про поступове ускладнення епідемічної ситуації”.

Найвищий рівень захворюваності – у Коростишівському районі. Середньообласний показник також перевищений у Бердичеві, Житомирі,  Андрушівському, Бердичівському, Житомирському, Ємільчинському, Попільнянському, Олевському районах.

Нагадаємо, також зростає кількість бажаючих вакцинуватися бустерною дозою вакцини. Станом на 2 вересня в місті не було вакцини Pfizer – на її постачання очікують цього тижня.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here