Home Кримінал У Житомирі поліцейські затримали грабіжника-невдаху

У Житомирі поліцейські затримали грабіжника-невдаху

139

35-річного житомирянина, який ухилявся від слідства за фактом незаконного зберігання наркотиків, «на гарячому» за вчинення грабежу затримали працівники поліції охорони. Розпочато кримінальне провадження.

Правоохоронці з’ясували, що близько 22.30 у приватному будинку дочка господаря побачила незнайомого чоловіка, який нишпорив у кімнаті. Зухвалець схопив зі столу гаджети і кинувся тікати. Жінка підняла галас, на що врешті зреагував і господар. Серед речей, що незнайомець намагався винести з будинку, – 5 мобільних телефонів і ноутбук, сумку з яким той загубив уже на подвір’ї.

Зникнути з місця події зловмисникові завадили працівники управління поліції охорони, які затримали утікача уже за кілька хвилин. На місце події виїхала слідчо-оперативна група Житомирського відділу поліції.

Затриманим виявився 35-річний житомирянин. Півроку тому він звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за вчинення злочинів, пов’язаних з наркотиками. Нині чоловік є фігурантом нового кримінального провадження: нещодавно поліцейські виявили у його будинку запаси наркотичної сировини. Однак він усіляко ухилявся від слідства і був оголошений у розшук.

Нині ж за фактом відкритого заволодіння чужим майном (ст.186 ККУ) розпочато ще одне досудове розслідування. Чоловіка затримано за ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу. Підозрюваного перевіряють на причетність до інших злочинів у Житомирі.

За чинним законодавством йому може загрожувати від 4 до 8 років ув’язнення.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here