Home Місто Житомирські волонтери передали подарунки дітям загиблих військових. ФОТО

Житомирські волонтери передали подарунки дітям загиблих військових. ФОТО

125

Іграшки, сувеніри та солодкі подарунки волонтери Житомира у вбранні Снігуроньки, Діда Мороза та його помічників за підтримки небайдужих людей 27 – 28 грудня в рамках благодійної акції «Подаруй дитині іграшку!» розвозили подарунки дітям українських військовослужбовців, які загинули під час АТО.

За словами волонтерів, в родинах їх зустрічали привітно, а зовсім маленькі діти були просто в захваті від Діда Мороза та Снігуроньки.

«Загалом спільними силами ми підготували 72 подарунки. Це ті сім’ї, контакти яких  у нас були або з якими ми познайомились за долею обставин особисто, – розповідає волонтер Марія Уланова. – Нині ми розвозимо подарунки у найвіддаленіші райони Житомирської області. Сподіваємось, що до Різдва встигнемо передати подарунки всім дітям».

Житомирські волонтери дякують усім, хто взяв участь в акції, зокрема, клубу «Фотосфера» за кошти для придбання новорічних подарунків, компанії «Рудь» і Житомирському універсальному складу за солодкі подарунки, відвідувачам магазину дитячих іграшок «Чудо острів», магазину «3х15», ДП «Житомирстандартметрологія», фірмі «Коростенський фарфор» за сувенірні чашки, Єгору Ярошинському з Мюнхена (Німеччина), а також житомирянам, які приносили іграшки на місця збору, волонтерам із Бердичева, Новоград-Волинського, Радомишля за співпрацю у передачі подарунків, житомирським ЗМІ за інформаційну підтримку  та усім-усім небайдужим.

«Дуже хочеться, щоб в Україні врешті-решт настав мир. Коли ти бачиш малечу, якій виповнилось три місяці, а вона без тата або коли в сімї троє дітей, то бракує слів. Пора припинити те, що відбувається на сході, а українським захисникам пора бути поруч із своїми рідними», – підкреслюють волонтери.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here