Home Місто До музею Миропільської гімназії передали орден бійця АТО. ФОТО

До музею Миропільської гімназії передали орден бійця АТО. ФОТО

224

14 червня 2016 року  військовий комісар Анатолій Томчевський, заступник голови Романівської РДА Кучинська Тетяна, начальник відділу освіти Оксана Гаврилова, миропільський селищний голова Валерій Гиндич, голова спілки АТО Віталій Багінський завітали до оселі Лисоти Зої Леонідівни, удови учасника бойових дій у зоні проведення антитерористичної операції Бабія Віталія Володимировича, який загинув 13 листопада 2015 року.

У цей день Зої Леонідівні вручили орден «За мужність» ІІІ степеня, яким, згідно з Указом Президента України №9/2016 від 16.01.2016 року, удостоєно її цивільного чоловіка Бабія Віталія Володимировича за особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі (посмертно).  

Відразу Зоя Леонідівна передала орден до музею Миропільської гімназії, де колись навчався її цивільний чоловік. Про це повідомляють на сайті РДА.

У музеї створено куточок Слави, де зібрано матеріали про життя та подвиг трьох загиблих миропільців, які назавжди залишаться у пам’яті земляків: Олександра Атаманчука, Сергія Руденка, Віталія Бабія.


 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here