Home Місто На Житомирщині створюють перший в області і один із кращих в Україні...

На Житомирщині створюють перший в області і один із кращих в Україні Центр реабілітації

247

 Перший в області і один із кращих в Україні Центр реабілітації інвалідів та учасників АТО відкриють вже цьогоріч на Житомирщині.


Про це повідомив голова ОДА Ігор Гундич під час огляду ремонтних робіт у Центрі вертебрології разом із Віце-прем’єр-міністром – Міністром регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадієм Зубком   17 березня 2018 року.

«Реконструюємо центр вертебрології.  Вже цьогоріч тут буде перший в області і один із кращих в Україні Центр реабілітації інвалідів та учасників АТО. Із сучасним професійним обладнанням та цілим поверхом для водопроцедур», – сказав Ігор Гундич.

Центр буде орієнтований на комплексне обстеження та лікування  пацієнтів – і фізичну, і психологічну реабілітацію. Тут буде сучасне обладнання для вертикалізації, яке дозволить «ставити на ноги» хворих.

За словами голови Житомирської ОДА, в Центрі зможуть проходити комплексну реабілітацію не тільки жителі Житомирщини, а й з інших куточків України.

Ігор Гундич дав доручення підрядникам пришвидшити темпи виконання робіт та наголосив, що слідкуватиме за якістю особисто.

Нагадаємо, раніше голова ОДА показав, як виглядатиме оновлений Центр реабілітації інвалідів та учасників АТО.
 
 
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here