Home Місто Пашинський розповів про корумповані ЗМІ та заявив про те, що лікеро-горілчаний буде...

Пашинський розповів про корумповані ЗМІ та заявив про те, що лікеро-горілчаний буде продано. ВІДЕО

290

В.о. голови Адміністрації президента Сергій Пашинський 20 травня влаштував п’ятихвилинний брифінг.

Говорив про продаж майна ДУСі. Чиновник коротко відповів буквально на кілька питань – та й ті, строго по темі брифінгу. І – віддалився, напевно, у справах державною.

Про це йдеться у сюжеті "Подробиць".

Окремо пройшовся по кадровому конфлікту на Житомирському лікеро-горілчаному заводі. І от як Пашинський відгукнувся про свого ж однопартійця з "Батьківщини " нардепа Геннадія Зубка – саме він дзвонив в.о. голови адміністрації з приводу конфлікту.

Сергій Пашинський, в.о. голови адміністрації президента України:

– Мені дуже сумно, что мій колега депутат Зубко, прикриваючись трудовим колективом просто організував злочин групу. Дуже просто взяти пару людей, дати їм гроші, вкрадені в держави, дуже просто корумпувати засоби масової інформації – така інформація теж у нас є.

Кого конкретно він мав на увазі – не сказав, але саме засоби масової інформації свого часу неодноразово "ловили" Сергія Пашинський на скандальних проколах – то з озброєним захопленням невідомими підвалу на вулиці Льва Толстого, то на вертолітному рибалці в робочий час з якимись бізнесменами.

Зараз виконуючий обов’язки голови президентської адміністрації оголосив про майбутню приватизацію багатьох підприємств, які знаходяться у власності Держуправління справами президента – мова йде як мінімум про два десятки об’єктів.

Правда, як проходитимуть торги, за якими цінами, хто в них візьме участь і кому зрештою дістануться лоти – Пашинський не сказав.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here