Home Місто Поліція затримала на гранітно-видобувному підприємстві у Черняхівському районі 30 осіб...

Поліція затримала на гранітно-видобувному підприємстві у Черняхівському районі 30 осіб зі зброєю

144

 

У Житомирській області 22 травня майже одночасно до поліції надійшли повідомлення про порушення правопорядку на гранітно-видобувному підприємстві у смт. Головино Черняхівського району Житомирщини від двох конфліктуючих сторін, пов’язаних із цим виробництвом.

На місці події поліцейські затримали близько 30 чоловік, в яких вилучено зброю, спецзасоби, радіостанції. Триває встановлення їх осіб та обставин події.

Попередньо з’ясовано, що уранці на територію гранітного кар’єру ввірвались група чоловіків у камуфляжному одязі, які відтіснили охорону та силоміць заволоділи документацією  державного підприємства  з адміністративного приміщення.

На місце події прибули поліцейські Головного управління Нацполіції в області, спецпідрозділи Управління превентивної діяльності та ТОР, а також працівники Черняхівського відділення поліції.

На даний час затримано 30 осіб, які назвались працівниками охоронного підприємства, зареєстрованого у Вінницькій області. У чоловіків вилучено пістолет ПМ, спецзасоби, балончики з подразливою речовиною, рації та інші засоби.

Триває встановлення осіб затриманих та усіх обставин події.

Відділ комунікації поліції Житомирської області

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here