Home Місто В Житомирі люди похилого віку читатимуть книги з історії України

В Житомирі люди похилого віку читатимуть книги з історії України

143

1 листопада 2013 року Житомирська "Свобода" під час візиту до Житомирського геріатричного пансіонату подарувала закладу комплект книжок з історії України та української художньої літератури, – повідомляє Прес-служба Житомирської обласної організації ВО «Свобода».

Свободівець Максим Дмитренко зазначив: "Ми маємо знати свою історію у чистому вигляді без перекручувань. Ніхто не захистить її, окрім нас, українців. Даруючи саме ці книжки, ми проливаємо світло на справжню українську історію. "Свобода" відстоює українські інтереси та змагається за чисту українську історію, тому ми надаємо можливість читачам бібліотек ознайомитись із правдивою українською історією через книги".

Бібліотекарі жаліються на майже повну відсутність підтримки бібліотек, цілковиту відмову від передплати на зарубіжну періодику та падіння рівня поповнення книжкового фонду. Саме зараз настає золотий час для української книги, яка дотепер займала менше 30% місць на книжкових полицях українських книгарень та бібліотек. У зв’язку із подорожчанням імпортного друку українська книжка стає доступнішою для пересічного читача.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here