Home ДТП Поліція завершила розслідування минулорічного ДТП, в якій постраждало четверо людей

Поліція завершила розслідування минулорічного ДТП, в якій постраждало четверо людей

800

Ще у грудні минулого року на автодорозі Звягель-Городниця, поблизу с. Ходурків, сталась автотроща, в якій травми різного ступеня тяжкості отримали четверо осіб.

Тоді 41-річний житель Полтавщини, керуючи автомобілем «Cherry Tiggo», при здійсненні обгону з виїздом на зустрічну смугу руху, зіткнувся з пасажирським мікроавтобусом «Mercedes Sprinter», за кермом якого перебував 54-річний житель м. Звягеля. У результаті мікроавтобус перекинувся на бік.

Пасажирів, віком від 22 до 41 років, було госпіталізовано до лікарні, а водієві буса було надано медичну допомогу на місці.

Поліція тоді розпочала досудове розслідування за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.

Наразі, зібравши необхідні докази та свідчення, слідчі Звягельського районного відділу поліції оголосили водієві «Cherry Tiggo» про підозру у вчиненні вказаного правопорушення. 28 лютого обвинувальний акт скеровано до суду.

Обвинуваченому може загрожувати позбавлення волі строком від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

За матеріалами ГУНП у Житомирській області

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here