Home ДТП Їхали у відпустку додому: в страшній ДТП на Олевщині загинула група військових

Їхали у відпустку додому: в страшній ДТП на Олевщині загинула група військових

1318

26 грудня трасі Київ-Ковель поблизу с. Забороче Олевської громади сталася ДТП за участі двох мікроавтобусів. На момент аварії з відпустки додому поверталися троє військових з Волині. Серед них – 25-річний житель села Костюхнівка Волинської області Роман Васильович Кравчук. Однак доїхати до рідних хлопець не зміг. Він загинув. Загиблого військового поховали у рідному селі.

Про це пише Маневицька селищна рада:

Трагічна звістка огорнула поліський край. В страшну смертельну автокатастрофу потрапила група військовослужбовців на Житомирщині. Наші захисники прямували в короткочасну відпустку. До батьків, до коханих, до рідних, до друзів. На жаль не доїхали. Серед них двадцятип’ятирічний житель села Костюхнівка Роман Кравчук, який з перших днів війни добровольцем став на захист Вітчизни.Велике горе прийшло в родину”, – йдеться в повідомленні.

Також стало відомо ще про двох загиблих  військових – жителі Шацької територіальної громади 43-річний Віктор Гірич та 40-річний Андрій Полінкевич. Чоловіки були призвані на військову службу по мобілізації 26 лютого. В обох бійців залишилися матері, дружини, дочки та сини. 

Детальніше про страшне ДТП у якому загинуло троє людей читайте тут.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here