Home Влада Антимонопольний комітет знову виявив порушення у тендері на 100 млн грн, що...

Антимонопольний комітет знову виявив порушення у тендері на 100 млн грн, що організовував департамент ОДА

511

103-мільйонний тендер на реконструкцію 8 км дороги місцевого значення С061009 Михайлівка – Филинці провів департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА знову із порушеннями.

В ОДА без підстав відхилили найдешевшу пропозицію та обрали переможцем ТОВ “ОНУР КОНСТРУКЦІОН ІНТЕРНЕШНЛ”, що ремонтує дорогу М-21 за ціною понад 24 млн грн за кілометр, наймаючи субпідрядників.

Антимонопольний комітет зобов’язав департамент скасувати рішення про відхилення найдешевшої пропозиції, яку подало “Урарту”, та скасувати рішення про визначення переможця тендеру.

Рішення АМКУ опублікували на Рrozorro 29 липня.

“Зобов’язати ДЕПАРТАМЕНТ РЕГІОНАЛЬНОГО РОЗВИТКУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ скасувати рішення про відхилення тендерної пропозиції виробничо-комерційної фірми “Урарту” та рішення про визначення товариства з обмеженою відповідальністю “ОНУР КОНСТРУКЦІОН ІНТЕРНЕШНЛ” переможцем за процедурою закупівлі — “Реконструкція автомобільної дороги загального користування місцевого значення С061009 Михайлівка – Филинці км 0+000 – км 8+780, Житомирської області” (ДК 021:2015 (CPV) – 45230000-8 – Будівництво трубопроводів, ліній зв’язку та електропередач, шосе, доріг, аеродромів і залізничних доріг; вирівнювання поверхонь)”, оголошення про проведення якої оприлюднене на веб-порталі Уповноваженого органу за № UA-2021-04-27-004537-b”, – йдеться в документі.

Фірма “Урарту” заявляла в АМКУ про дискримінаційний підхід в ОДА до учасників дорожніх тендерів вже тричі, щоразу там задовольняли скарги.

Читайте також: АМКУ зобов’язав Житомирську ОДА змінити дорожній тендер, прописаний під конкретного учасника. Тоді в ОДА на рішення АМКУ не звернули увагу.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here