Home Гроші Малий бізнес Житомирщини забезпечує 10% надходжень до місцевих бюджетів

Малий бізнес Житомирщини забезпечує 10% надходжень до місцевих бюджетів

358

Протягом першого кварталу 2011 року податкові надходження до бюджету від діяльності суб’єктів малого підприємництва становили 30,3 млн. грн. Ці надходження забезпечують 10% надходжень до загального фонду місцевих бюджетів. Вклад бізнесу у загальний регіональний продукт складає від 11 до 25-28%. Станом на 1 січня 2011 року кількість зареєстрованих суб’єктів господарської діяльності на Житомирщині становила 142 тис. одиниць. Щороку в області реєструється близько 7 тисяч суб’єктів малого підприємництва. Повідомляє офіційний сайт Житомирської облдержадміністрації. 

Начальник головного управління економіки облдержадміністрації Зінаїда Янченко зазначила, що на виконання доручення Прем’єр-Міністра України Миколи Азарова ведеться робота по створенню ради підприємців при облдержадміністрації. 

Головним управлінням економіки направлені листи райдержадміністраціям та міськвиконкомам про подання кандидатур до складу регіональної ради підприємців. На сьогодні отримані пропозиції від усіх районів, до складу ради підприємців увійшло 30 чоловік. Це не остаточна цифра, створення об’єднання підприємців триває. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here