Home Гроші Підприємцям, які не встигли перейти на ”спрощенку”, дають другий шанс

Підприємцям, які не встигли перейти на \”спрощенку\”, дають другий шанс

163
Українські підприємці, які не встигли перейти на спрощену систему оподаткування у встановлений законом термін, все ж зможуть це зробити пізніше, пише Gazeta.ua.
 
Якщо до 25 січня підприємці з якихось причин не подали до податкової заяву і не вибрали найбільш відповідну групу налообложенія, вони зможуть це зробити в II кварталі.
 
Про це сьогодні на прес-конференції повідомила співробітник департаменту оподаткування фізосіб Державної податкової служби (ДПС) України Тетяна Федченко.
 
За її словами, підприємці, якіпрострочили термін подання заяви про перехід на спрощену систему оподаткування, після 25 січня будуть вважатися платниками єдиного податку за загальною системою.
 
"Підприємець має право перейти в другому кварталі. Для цього за 15 днів до початку нового кварталу (1 квітня – ред.), він повинен подати заяву про перехід на спрощену систему оподаткування", – сказала вона.
 
Нагадаємо, раніше податківці погодилися продовжити час своєї роботи на період до 25 січня, щоб встигнути зареєструвати всіх охочих. 
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here