Home Місто Працевлаштуванням на Житомирщині цікавляться за кордоном

Працевлаштуванням на Житомирщині цікавляться за кордоном

161
Упродовж 2011 року матеріали, розміщені на веб-сайті обласного центру зайнятості, перебували в полі зору користувачів з усіх континентів нашої планети.
 
Зафіксовано майже 200 тис. переглядів матеріалів. І це майже у півтора рази більше, ніж у 2010 році, повідомили у службі зайнятості.
 
Найбільш відвідуваними рубриками стали «Новини», «Діяльність обласного центру», «Регіональна статистика», «Вибір професії».
 
Проте, важливо, те, що найбільша кількість відвідувачів – з України, констатують фахівці.
 
Надзвичайно великий інтерес до можливостей працевлаштування на Житомирщині – у Франції та Росії (друге та третє місця відповідно). На четвертому місці за кількістю відвідувань сайту – Кувейт. Цікаво, що у 2010 році ця країна посідала 13 місце, а у 2009 році зустрічалися лише поодинокі відвідувачі.
 
Все частіше нас відвідують інтернет-гості з Кореї, Данії, Великобританії. Із європейських країн все енергійніше з нами контактує Німеччина.
 
А загалом, географія відвідувань сайту значно розширилася: статистика відвідувань за рік зафіксувала користувачів з понад 20 країн світу.
 
Окрім наших співвітчизників, громадян сусідніх та європейських держав, відзначається інтерес до веб-сайту обласного центру зайнятості користувачів з США, Ізраїлю, Саудівської Аравії. 
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here