Home Гроші Податківці поповнили державний бюджет на 2 з половиною млрд.грн.

Податківці поповнили державний бюджет на 2 з половиною млрд.грн.

266
Минулого року працівники податкової служби на Житомирщині зібрали до зведеного бюджету понад 2 мільярди 600 мільйонів гривень. Підсумки роботи своїх підлеглих у минулому році підбив на прес-конференції голова податкової служби області Сергій Шинкаренко, передає Житомирська хвиля. 
 
"Ріст надходжень відмічається по всім видам: по податку на прибуток зібрано близько 375 мільйонів, податку на додану вартість близько 563 мільйонів і акцизному збору" – аналізує структуру податкових надходжень головний податківець Житомирщини.
 
Місцеві бюджети отримали минулого року один мільярд 400 мільйонів.
 
"Це найвищий показник 2010 року на 187 мільйонів. Ріст зафіксовано по податку на доходи з фізичних осіб – зібрано 1,1 мільярда гривень – це основний платіж місцевого бюджету, податку на землю зібрано 127,4 млн. і по єдиному податку більше 50 млн. грн" – зазначає Сергій Шинкаренко.
 
На прес-конференції керівник податкової служби області також повідомив і про пріоритетні напрямки роботи в цьому році. Так головні зусилля податківців будуть зосереджені на створенні принципово нової системі адміністрування податків та зборів, забезпеченню стійкого наповнення бюджетів та детінізації економіки. 
 
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here