Home Кримінал Гостини у Бердичеві для житомирянина обернулися пограбуванням

Гостини у Бердичеві для житомирянина обернулися пограбуванням

129

До Бердичівського відділу поліції звернувся житель обласного центру, в якого малознайомі чоловіки на вулиці відібрали речі та гроші. Поліцейські встановили особи обох грабіжників: один з них уже затриманий, триває розшук іншого.

29-річний потерпілий розповів поліцейським, що він відпочивав в одному із мікрорайонів Бердичева разом з двома молодиками, яких зустрів лише напередодні.

Чоловіки разом розпивали спиртне, а потім нові знайомі несподівано для потерпілого силоміць відібрали його велосипед та сумку з грошима, близько 350 гривнями.

Відомості про подію були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

– Деталі події на місці з’ясовували працівники слідчо-оперативної групи. Так, у ході першочергових заходів вдалося встановити особу та місце перебування одного з грабіжників, – розповів т.в.о. начальника Бердичівського відділу поліції Олександр Богун. – Розшук його поплічника ще триває.

27-річний раніше судимий місцевий житель свою вину у скоєному не заперечував, тим більше, що поліцейські вилучили у чоловіка чужі двоколісник та сумку.

ЯК повідомляють у поліції, за чинним законодавством грабіж карається ув’язнення строком до 6 років.

Читайте також: В Любарському районі чоловік зберігав маківки в кузові іграшкового автомобіля.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here