Home Кримінал Молода олевчанка переправляла нелегалів через державний кордон України

Молода олевчанка переправляла нелегалів через державний кордон України

155

29-річну жительку міста Олевська притягнули до кримінальної відповідальності.

Жінка у складі організованої злочинної групи сприяла в організації незаконного переправлення іноземців через державний кордон України.

Про це повідомляють в СБУ.

«Перевалочні пункти» для мігрантів із країн Азії й Африки зловмисники облаштували неподалік від одного з прикордонних сіл Олевщини та в орендованій квартирі на околиці столиці, куди їх переправляли наймані автоперевізники.

На початку березня цього року поблизу білорусько-українського кордону співробітники Служби безпеки України та прикордонники  затримали одного із членів групи разом із нелегалами – трьома афганцями та двома сомалійцями.

Через декілька днів у Києві було затримано двох організаторів цього каналу – громадян Афганістану і Молдови.

Олевським районним судом Житомирської області зловмисницю визнано винною у вчиненні злочину за ч.3 ст.332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України, вчинене повторно організованою групою з корисливих мотивів) Кримінального кодексу України. Враховуючи беззастережне визнання вини, її засуджено до п’яти років позбавлення волі з іспитовим терміном три роки.

Судовий розгляд матеріалів кримінального провадження стосовно двох іноземців-організаторів каналу та інших членів злочинної групи триває.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here