Home Кримінал На Житомирщині легковик врізався у дерево: пасажир помер у лікарні від отриманих...

На Житомирщині легковик врізався у дерево: пасажир помер у лікарні від отриманих травм

87

 11 вересня на автодорозі Словечно – Бігунь сталася дорожньо-транспортна пригода, у результаті якої двоє чоловіків отримали травми. Один з них згодом помер у лікарні. Розпочато досудове рослідування.


ДТП сталася близько 16.25 на 4 км автодороги «Словечно-Бігунь», поблизу с. Бігунь Овруцького району. Водій автомобіля  «Москвич-2140»,  рухаючись у напрямку с. Словечного, не впорався з керуванням та з’їхав у кювет, де зіткнувся з деревом.

У результаті чоловік, 45-річний житель с. Антонович, отримав забійні травми та був доставлений до травматологічного відділення Овруцької лікарні. Його пасажир, 47-річний односелець, з отриманими ушкодженнями був госпіталізований до реанімаційного відділення, де, не приходячи до свідомості, через кілька годин помер.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Водночас поліцейські закликають водіїв до уважності під час кермування транспортними засобами. Постійно контролюйте швидкість вашого автомобіля, аби мати змогу вчасно зреагувати на зміну дорожньої обстановки. В умовах обмеженої видимості або у темну пору доби дотримуйтесь додаткових заходів безпеки.

Відділ комунікації поліції Житомирської області
 
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here