Home Кримінал На Житомирщині чоловік напідпитку ледь не зарізав двох молодиків

На Житомирщині чоловік напідпитку ледь не зарізав двох молодиків

419

Ще 16 квітня близько 23:00 дві компанії розпивали спиртні напої біля магазину у смт Ємільчиному. Потім раптово між ними виникла сварка. Один із чоловіків кинувся ножем на двох інших. Кривдик наніс удари ножем та втік.

Про це інформує поліція області:

“Вночі 16 квітня до поліцейських відділення №1 (смт Ємільчине) Звягельського райвідділу надійшло повідомлення від медиків про госпіталізацію у тяжкому стані двох чоловіків. Відтак на місце події виїхали працівники слідчо-оперативної групи“, – йдеться в повідомленні. 

Зазначається , що близько 23:00 дві компанії чоловіків розпивали спиртне поблизу одного з магазинів у смт Ємільчиному, а згодом між ними виник раптовий конфлікт. У результаті ножові поранення отримали двоє місцевих жителів, віком 24 та 27 років. Їй кривдних відразу потому з місця події утік.

Поранених доставили до лікарні, де провели обом оперативне втручання.

Як згодом з’ясувалося до тілесних ушкоджень причетний 31-річний житель с. Руденьки Ємільчинської громади. Раніше він відбував покарання у місцях позбавлення волі за вчинення майнових злочинів та замах на вбивство.

Чоловікові за такі дії може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here