Home Кримінал На Житомирщині чоловік, який вбив сина знайомого отримав довічне ув’язнення

На Житомирщині чоловік, який вбив сина знайомого отримав довічне ув’язнення

343

Ще декілька років тому, на шостий день після звільнення з тюрми, чоловік попросив прихисток у знайомого. Звісно господар будинок, маючи добре серце, пожалів засудженого та дозволив йому жити у нього. Проте, вже за кілька днів колишній в’язень пограбував його оселю та вбив сина господаря. 

Про це пише Житомирська обласна прокуратора: 

Прокурор у суді довів, що особливо тяжкі злочини декілька років тому скоїв житель Коростенського (раніше Малинський) району вже на шостий день після свого умовно-дострокового звільнення за попереднє вбивство. Кримінальна історія розпочалася з позитиву: обвинувачений, не маючи місця, куди повернутися після відбування покарання, звернувся до знайомого, який прихистив його у своєму домоволодінні на умовах допомоги по господарству”, – пише прокуратора. 

Проте колишній засуджений хотів лише пограбувати свого знайомого, а не допомагати по господарство. Під час спроби грабування оселі його побачив син господаря. 

Однак зловмисник насправді мав зовсім інші плани. Так, вдень самовільно зайшов до будинку, викрав із шафи гроші, зламав замок у сейфі, викрав мисливський нарізний карабін, набої до нього та ще й одну тис. доларів США. Побачивши у дворі сина господаря, через вікно вистрілив у нього із щойно викраденої зброї, та, спакувавши речі, сів у припаркований на подвір’ї  автомобіль, намагаючись втекти з місця злочину”, – додають у прокураторі. 

Звісно зловмисник далеко втекти не зміг його відразу  затримали родичі  потерпілого.

За висновками комплексної судово-медичної та судово-балістичної  експертиз, смерть сина господаря настала від вогнепального поранення у голову.

 Чоловіку  призначено покарання у виді довічного ув’язнення з конфіскацією майна.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here