Home Різне Велике будівництво: на Житомирщині під час реконструкції ліцею розікрали понад 1 мільйон...

Велике будівництво: на Житомирщині під час реконструкції ліцею розікрали понад 1 мільйон гривень

477

Підрядник мав виконати реконструкцію Новоборівського ліцею, але приватне товариство зробило лише частину робіт. Директор підрядної організації заповнив документи неправдиво та йому помилково з бюджету виділили понад 1, 1 мільйона гривень.

Про це пише Житомирська обласна прокуратора: 

“Слідством установлено, що приватне товариство, відповідно до укладеного договору, зобов’язалося провести реконструкцію Новоборівського ліцею, що у Житомирському районі. Однак взятих на себе зобов’язань підрядник не виконав. Зокрема, зробивши лише частину реконструкції будівлі, директор товариства вніс до офіційних документів неправдиві відомості щодо вартості робіт і витратних матеріалів та подав їх до Департаменту регіонального розвитку облдержадміністрації для проведення оплати”, – йдеться в повідомленні. 

 Унаслідок таких незаконних дій підряднику виділили велику суму з бюджету. Наразі вирішується запобіжний захід для недобросовісного підрядника.

“За висновками експертів, унаслідок таких неправомірних дій підряднику з бюджету безпідставно перераховано понад 1,1 млн грн, якими директор товариства розпорядився на власний розсуд.Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу та накладення арешту на його майно, а саме, садовий будинок, земельну ділянку й автомобіль Opel Vectra”, – додають у прокураторі.

Зловживання викрито прокуратурою спільно з Управлінням СБУ в області та Головним управлінням Нацполіції, яке поводить досудове розслідування.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here