Home Кримінал На Житомирщині двоє молодиків незаконно зрубали акації та ясен

На Житомирщині двоє молодиків незаконно зрубали акації та ясен

710

Вчора 3 грудня у лісосмузі поблизу Старого Любара двоє молодиків вантажили зрубані акації та ясену в автомобіль. Однак дереворубів спіймала на гарячому поліцейські.

Про це пише поліція області:

Минулої доби дільничні офіцери відділення поліції №1 (Любар) Житомирського райуправління у лісосмузі поблизу с. Старого Любара виявили двох парубків, які вантажили в автомобіль «Renault Trafic» зрубані дерева акації та ясену. Як з’ясувалось, обидва молодики – місцеві жителі, віком 21 та 20 років“, – йдеться в повідомленні.

Також, в одному із сіл Ємільчинської громади поліцейські сектору реагування Новоград-Волинського райвідділу зупинили автомобіль «ГАЗ». У вантажівці перевозились березові колоди, а за її кермом перебував 52-річний житель смт Ємільчиного. Однак жодних документів на деревину він не мав.

На місцях подій працювали слідчо-оперативні групи. Автівки з деревиною були вилучені для встановлення всіх обставин.

Законодавством незаконна порубка або незаконне перевезення карається штрафом від 1000 до 1500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням чи позбавленням волі на строк до 3 років.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here