Home Кримінал Не хотіла, щоб народжувала: на Житомирщині чоловік на дереві повісив собаку

Не хотіла, щоб народжувала: на Житомирщині чоловік на дереві повісив собаку

926

У с.Буряківка Пулинської громади бабуся замовила вбивство своєї собаки Жулі. Літня жінка попросила вбити собаку сусіда. Чоловік бив тварину ногами, а потім повісив на дерево. Всі ці жахливі події сталися на очах у підлітків. Наразі жінка свою провину не визнає та вважає, що собака, то її власність.

Про це пише Facebook-сторінка громадської організації з захисту тварин URSA.

“Літня мешканка с. Буряківка Пулинської громади на Житомирщині замовила вбивство власної собаки Жулі, бо не хотіла, аби та ще народжувала. Іншого варіанту, як попросити сусіда вбити тварину, вона не знайшла. Чоловік погодився, бо «вже задовбався», та з особливою жорстокістю спочатку бив Жулю ногами, а потім повісив на дереві“, – йдеться в повідомленні.

Все це сталося на очах у підлітків, які не могли зупинити вбивство та згодом викликали поліцію. На місце події приїхали патрульні разом із журналістами та зоозахисницею Ольгою Охотніковою.

Було складено протокол про кримінальне правопорушення. Відомості внесуть до Журналу звернень громадян та Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Колишня господарка Жулі вважає, що зі своєю собакою може чинити що завгодно, бо це її власність. А жителі села кажуть, що раніше у них відстрілювали собак, бо «куди ж їх дівати?». І це «нормальна» практика не тільки в селах, а й у деяких містах.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here