Home Кримінал Неповнолітній викрав автомобіль

Неповнолітній викрав автомобіль

88
30 січня в Новоград-Волинському районі у 43-річного чоловіка вночі викрали автомобіль, який знаходився на вулиці поблизу будинку. Працівники міліції за крадіжку затримали 15-річного місцевого жителя, учня 10-го класу загальноосвітньої школи. Викрадений автомобіль повернуто власникові, повідомили у СЗГ УМВС України в Житомирській області. 
 
Минулої доби житель смт. Новогуйвинська Житомирського району заявив до міліції про викрадення у його 11-річної дочки мобільного телефону. Як з’ясувалось у ході перевірки, дівчинка залишила термінал в гардеробі місцевої гімназії у кишені куртки, чим і скористався злодій.
 
У подібну ситуацію потрапив і учень 5-го класу однієї із загальноосвітніх шкіл Житомира. Його мати повідомила у міліцію, що у приміщенні спортзалу навчального закладу із кишенні куртки сина викрадено телефон вартістю близько 2,5 тисяч гривень.
 
Наразі працівники міліції встановлюються всі обставини злочинів та причетних до нього осіб.
 
Минулої доби до чергових частин УМВС України в Житомирській області надійшло 244 повідомлення, 194 з яких із ознаками злочинів. У 54 випадках встановлено особи, що обгрунтовано підозрюються у причетності до вказаних подій. 
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here